Kış tatili için 5 yer önerisi

03.05.2018
778

Kış tatili için yer önerileri. Bu 5 yeri kışın mutlaka görmelisiniz! Sizler için hazırladığımız, kış tatilinde gidilecek yer önerileri sayfamızda…

Kış tatili için 5 yer önerisi

Kış aylarında, tatilin ve karın keyfini en güzel şekilde değerlendirmeniz için harika önerilerimiz var! Yurtiçinde tatil yapmak isteyenler, sizler için hazırladığımız tatil yerlerini özel haberimizde bulabilirsiniz. “Yüksek Topuklar” ekibi olarak sizlere kış tatili için 5 yer öneriyoruz.

 

Kapadokya-Nevşehir

Mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri olan Kapadokya, kış tatili için çok keyifli bir adres! Peri bacaları üzerinde biriken karları görmek, eşsiz doğal güzelliklerin keyfini sevdiklerinizle çıkarmak istiyorsanız Kapadokya’yı tercih edebilirsiniz.

Sapanca-Sakarya

Sapanca Gölü’nün manzarası, ağaçlardaki karlarla birleşince huzur ve keyif kaçınılmaz oluyor. Kış tatilinde yakın yerleri tercih edenler ve hafta sonu kaçamakları yapmak isteyenler için, Sapanca doğru adres! Alternatif olarak da birçok otel mevcut. Keyifli bir tatil için geç kalmadan yerinizi ayırtabilirsiniz.

Kartalkaya-Bolu

Bolu’da bulunan Kartalkaya, kış aylarında muhteşem bir görüntüye sahip oluyor. Görkemli çam ağaçlarının olduğu tepede kayak yapmanın keyfini çıkarmak için Kartalkaya’yı tercih edebilirsiniz. Özellikle kısa süreli tatiller planlıyorsanız, Kartalkaya eğlenceli bir seçenek olabilir.

Hasankeyf-Batman

Medeniyetin beşiği olarak kabul edilen yerlerden biri olan Hasankeyf’in 10 bin yıllık tarihi var. Dicle Nehri üzerinde bulunan Hasankeyf, bin yıllık Hasankeyf köprüsüne ve tarihi camilere sahip. Aynı zamanda kalkerli yapısı, doğal güzellikleri, mağaralarıyla ziyaretçileri büyülüyor. Sevdiklerinizle Hasankeyf’e giderek, Dicle manzaralı ve karlı fotoğraflar çekebilir ve tarihi güzellikleri görebilirsiniz.

Safranbolu-Karabük

Osmanlı evleriyle ünlü olan Safranbolu, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alıyor. Yaz-kış ziyaretçi akınına uğrayan Safranbolu’nun kışı ayrı güzel geçiyor. Akşamları evlerin ve sokakların ışıklarıyla birlikte karın yağışını izlemek için gidilebilecek yerlerimizden. Tarihi hanları, hamamları, camileri ve çarşılarını gezerek sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

ETİKETLER: ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Bu siteye SHA tarafından içerik yüklenmektedir.