14 Şubat’ta sevgili ile gidilebilecek yerler

03.05.2018
743

14 Şubat’ta sevgili ile gidilebilecek yerler;Yeni yılın gelmesine sayılı günler kaldı. Zaman yeterince hızlı ilerliyorken elimizi çabuk tutup sevgilimiz için özel bir şeyler düşünmeye başlayabiliriz.

14 Şubat’ta sevgili ile gidilebilecek yerler

Yeni yılın gelmesine sayılı günler kaldı. Zaman yeterince hızlı ilerliyorken elimizi çabuk tutup sevgilimiz için özel bir şeyler düşünmeye başlayabiliriz. 14 şubat yaklaştığında, günün koşturmacasında daha sonra ilgilenmek için ya da daha yeterince zamanımız olduğuna ilişkin ertelemelerimiz genelde bu planlamaları son dakikaya bırakmamıza neden oluyor. Yeni yılda yapılacaklar listesine bu yıl daha planlı olacağımızı da eklesek güzel olmaz mı? Sizlerin işini kolaylaştıracak bir liste derledik. İşte 14 Şubat’ta sevgiliniz ile gidebileceğiniz yerler:

Banyan Restaurant

Nişantaşı’ndan sonra eşsiz Ortaköy manzarası ve güzel müzikleriyle karşımıza çıkıyor bu içimizi ışıtacak mekan. Özel günlerinizi daha da özel kılacak, buna emin olabilirsiniz.

Capricorn Restaurant

Ortaköy’ün güzel manzarası eşliğinde bu özel günü taçlandırabilirsiniz. Özellikle deniz ürünü seviyorsanız gerek lezzetleri gerekse manzarasıyla sizi fazlasıyla doyuracak bir mekan.

360 İstanbul East

Anadolu Yakası’nın tüm ihtişamını ayaklar altına seren manzarasıyla kesinlikle ölümsüzleştireceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.  Kadıköy’den Moda’ya, Haliç’ten Boğaz’a harika bir panoramik manzara sunan mekan, manzarasıyla olduğu kadar yemekleriyle de oldukça iddialı.

Vogue

Panoramik Boğaz manzarasıyla büyüleyen bir diğer mekanımız ise Vogue. Uzun yıllardır eşsiz manzarası ve girdiğiniz andan itibaren sizi alıp götüren atmosferiyle bu özel gece için tercihleriniz arasında kesinlikle olması gereken bir mekan.

Four Seasons Bosphorus Aqua Restaurant

Tarihi yapısı ve lüks konseptiyle sizi gerçekten özel hissettirecek bir mekan. Sahil kesimine hakim lokasyonuyla yemeklerinizi yerken manzaranın ve bu özel günün tadını çıkarabilirsiniz.

Çırağan Kempinski Le Fumoir

Çırağan Sarayı’nın cazibesi ve muhteşem Boğaz manzarasıyla sizi o ana hapsedecek bir mekan. Kışın ve bu özel günün keyfini şömine eşliğinde çıkartabilirsiniz.


14 Şubat’ta sevgili ile gidilebilecek yerler ile ilgili derlememizin burada sonuna geliyoruz. Aslında sevgiliniz ile geçireceğiniz her an sizin için değerlidir ancak yine de bunu daha özel ve değerli hale getirmek sizlerin elinde.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Bu siteye SHA tarafından içerik yüklenmektedir.